Гореща Линия За Помощ На Фирма Universal Corporation

Телефон От България (Безплатно):

   Позвънете На 00 800 0010. За Бързо    Избиране Позвънете На 866 292 5224.    Няма Нужда На Набирате „1” Пред Този    Номер.

За всички списъци с международни контакти, моля натиснете ТУК, ако Вашата държава я няма, натиснете ТУК за телефонен код за достъп и наберете +1 866 292 5224.

По Интернет: www.ethicspoint.com

Горещата Линия За Помощ Е На Разположение 24 Часа На Ден, 7 Дни В Седмицата.

Никой, Който Се Обади На Горещата Линия За Помощ, Няма Да Бъде Задължаван Да Предостави Своето Име Или Информация За Самоличността Си, И Никакъв Разпознавател На Телефонни Номера Или Записващо Устройство Няма Да Бъдат Използвани.


Свържете се с нас:

Престън Д. Уигнър
Председател на Комисията за съответствие
Universal Corporation
9201 Forest Hill Avenue
Stony Point II Building
Richmond, Virginia 23235
(директна линия) +1 804 254 1316
(офис ) +1 804 359 9311
(факс) +1 804 254 3594
(имейл) compliance@universalleaf.com

Писмо от председателя

Скъпи колеги,

Компаниите от семейството на Universal Corporation с гордост ръководят своя бизнес от над 90 години. През това време, нашите хора от целия сват са се стремели да изградят най-важното бизнес предимство—Почтеност и честност.

Гледайки напред, ние имаме нужда да запазим това ценно предимство. Да ръководим бизнеса си с почтеност и честност е основното, което поддържа статута ни на водещи в нашата индустрия. Това го дължим на нашите клиенти, на нашето общество, на акционерите ни и на всички останали. Всеки един от нас изпълнява ключова роля и Universal Corporation разчита на Вас.

Нашият Правилник за Поведение поставя високи етични стандарти, които да ни напътстват. Да се ръководи бизнеса съобразно високи етични стандарти е правилното нещо, а това също се нарича добър бизнес. Когато става въпрос за етика и почтеност и честност, ние от Universal Corporation имаме 3 основни цели: 1) да работим почтено и честно; 2) да ръководим бизнеса с почтеност и честност; и 3) да управляваме информацията и нашите активи почтено и честно. Когато постигнем тези цели, ние ще направим Universal Corporation компанията, която заслужава да бъде.


Искрено Ваши

Джордж С. Фриймън, III
Председател, президент и главен изпълнителен директор

Ресурси за съответствие