«Θερμή» Γραμμή (Χότλαϊν) Συμμόρφωσης της Universal

Tηλεφωνικά από την Ελλάδα (χωρίς επιβάρυνση):

   Τηλεφωνήστε στο 00 800 1311. Όταν σας    προτρέψουνε, πληκτρολογήστε τον αριθμό    866 292 5224. Δεν υπάρχει ανάγκη να    πληκτρολογήσετε τον αριθμό ‘1’ πριν τον    αριθμό αυτόν.

’Για την λίστα διεθνών επαφών, παρακαλώ κάντε κλικ ΕΔΩ. Εάν η χώρα σας δεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα, κάντε κλικ ΕΔΩ για έναν τηλεφωνικό κωδικό πρόσβασης και καλέστε στο +1 866 292 5224.

Μέσω του Διαδικτύου: www.ethicspoint.com

Η Θερμή Γραμμή Συμμόρφωσης είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Κανένα άτομο το οποίο κάνει μία αναφορά στη Θερμή Γραμμή Συμμόρφωσης δεν είναι υποχρεωμένο να δώσει το όνομά του ή άλλες πληροφορίες ταυτότητας. Κανένας μηχανισμός ή συσκευή η οποία καταγράφει, αναγνωρίζει ή προσδιορίζει την ταυτότητα του ατόμου που κάνει την αναφορά δε θα χρησιμοποιηθεί.


Επικοινωνήστε Μαζί Μας:

Harvard Smith
Προϊστάμενος Συμμόρφωσης
Universal Corporation
9201 Forest Hill Avenue
Stony Point II Building
Richmond, Virginia 23235
(ευθεία γραμμή) +1 804 254 1316
(γραφείο) +1 804 359 9311
(τηλεομοιότυπος) +1 804 254 3594
(ηλεκτρονική διεύθυνση ) compliance@universalleaf.com

Επιστολή του Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

Αγαπητοί συνάδελφοι:

Τα μέλη της οικογένειας των εταιρειών που απαρτίζουν τη Universal Corporation διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες με μεγάλη υπερηφάνεια για πάνω από 90 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, οι άνθρωποί μας σε ολόκληρο τον κόσμο προσπάθησαν να θεμελιώσουν το πιο σημαντικό επιχειρησιακό προσόν μας:την ηθική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια.

Ατενίζοντας το μέλλον, πρέπει να διαφυλάξουμε αναλλοίωτο το πολύτιμο αυτό αγαθό και να το προστατεύσουμε. Είναι απαραίτητο να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με ηθική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια έτσι ώστε να διατηρήσουμε το γόητρό μας ως πρωτοπόροι στη βιομηχανία μας. Το χρωστάμε στους πελάτες μας, στις κοινότητές μας, στους μετόχους μας και ο ένας στον άλλο. Ο καθένας μας έχει να παίξει ένα ζωτικό ρόλο και η Universal βασίζεται σε εσάς.

Ο Κώδικας Συμπεριφοράς μας καθιερώνει υψηλά πρότυπα τα οποία μπορούν να μας καθοδηγήσουν. Το να διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες σύμφωνα με υψηλά ηθικά πρότυπα είναι και σωστό αλλά και μία καλή αντιμετώπιση. Εμείς στη Universal έχουμε τρεις πρωταρχικούς στόχους σε σχέση με την ηθική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια: 1) εργαζόμαστε με ηθική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια, 2) διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες με ηθική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια και 3) χειριζόμαστε πληροφορίες και κεφάλαιο (διαθέσιμα) με ηθική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια. Όταν επιτυγχάνουμε τους στόχους αυτούς, κάνουμε τη Universal την εταιρεία που της αξίζει να είναι.


Με τιμή,

George C. Freeman III
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Πρόεδρος, και Επικεφαλής Διοικητικό Στέλεχος

Πηγές Συμμόρφωσης