Universal Megfeleloségi Forróvonal

Telefonon Magyarországról (díjmentes):

   Tárcsázza a 06 800 01111 számot. Ezután    tárcsázza a 866 292 5224 számot. A szám    elott nincs szükség az „1” tárcsázására.

A nemzetközi kapcsolattartók listájához kattintson IDE. Ha az ön országa nem lenne benne a listában, kattintson IDE a telefonos hozzáférési kódért és hívja a +1 866 292 5224-es számot.

Az interneten: www.ethicspoint.com

A megfeleloségi forróvonal a hét 7 napján, napi 24 órában hívható.

Senkitol sem kérik a nevének, vagy más azonosító adatának megadását, ha a megfeleloségi forróvonalat felhívja, illetve nem kérnek hívó azonosítást, és nem használnak hangrögzíto berendezést.


Kapcsolat:

Harvard Smith
Megfeleloségi Igazgató
Universal Corporation
9201 Forest Hill Avenue
Stony Point II Building
Richmond, Virginia 23235
(közvetlen vonalon) +1 804 254 1316
(iroda) +1 804 359 9311
(fax) +1 804 254 3594
(email) compliance@universalleaf.com

Az Igazgatótanács Elnökének levele

Tisztelt Kollégák!

Az Universal Corporation vállalat család már több mint 90 éve elismeréssel folytatja üzleti tevékenységét. Az idok folyamán alkalmazott aink a világ minden részén arra törekedtek, hogy megalkossák legfontosabb üzleti alaptokénket—a tisztességet.

A jövore tekintve arra van szükségünk, hogy megorizzük ezt a tokét. Üzleti tevékenységünk tisztességgel történo végzése alapveto feltétele annak, hogy megorizzük piacvezeto szerepünket az iparágban. Tartozunk ezzel ügyfeleinknek, közösségünknek, a részvényeseknek, valamint egymásnak. Mindegyikünk kulcsszerepet játszik ebben, és az Universal számít Önre.

Magatartási Szabályzatunk magas szintu erkölcsi mérce szerint nyújt iránymutatást a tevékenységekhez. A magas erkölcsi mérce szerinti üzletvezetés helyes tevékenység, ugyanakkor kifi zetodo üzlet is. Amikor erkölcsrol, és tisztességességrol van szó, nálunk, az Universal vállalatnál három elsodleges célról beszélünk: 1) tisztességgel dolgozni; 2) tisztességgel vezetni az üzletet; és 3) az információkat és vagyontárgyakat tisztességgel kezelni. Amikor ezeket a célokat elérjük, az Universal vállalatot azzá tesszük, amit kiérdemel, hogy legyen.


Üdvözlett el,

George C. Freeman III
Igazgatótanács Elnöke, Vállalat Elnöke, és Ügyvezeto Igazgató

Megfeleloségi források